Download si streaming

Atunci cand auzim cuvantul internet, automat ne gandim la o libertate virtuala, aici vorbind in principal de a alege ce vrei sa cauti, descarci sau sa urmaresti. In ultimul timp din ce in ce mai multi oameni au renuntat la abonamentele la televizor din simplu fapt ca puteau sa gaseasca orice apare la TV pe internet, ba chiar o puteau face la orice ora si oricand doresc.

Raspunsul este folosirea unui VPN.

Totusi parca nu gasim tot ceea ce ne dorim pe internet la orice ora si mai ales ca de ceva timp au inceput sa creasca si la noi in tara aceste platforme de filme si seriale online cum ar fi

Netflix sau HBO GO, iar aceste mari companii practic au dus si la distrugerea vechilor platforme pirate de streaming, dar problema este ca de foarte

multe ori sunt filme sau seriale pe care nu le gasim nici pe aceste site-uri din cauza faptului ca la noi in tara nu sunt publicate toate filmele existente pe aceste platforme.

Pai si atunci o sa ma intrebati: ce este de facut in acest caz?

Ce trebuie sa stim despre download

Cu totii stim ca cea mai practica, rapida si eficienta metoda pentru a obtine ceva de pe internet cum ar fi jocuri, filme, seriale, programe etc este prin download.

Toata lumea practica acest lucru fie legal sau ilegal, depinde de cat de permisive sunt legile din tara de unde descarcati si desigur cel mai important lucru depinde de cat de mult aplica acea tara legea.

Doar pentru ca la noi in tara reusim deocamdata sa descarcam aproape orice, asta nu inseamna ca lucrurile nu o sa se schimbe, exact cum stau lucrurile si in alte tari.

Foarte important de stiu atunci cand va aflati in alta tara cum ar fi U.S, Belgia, Germania, Franta si multe altele fie ca sunteti in vacanta sau ca doriti sa va mutati acolo este obligatoriu sa nu descarcati nimic ilegal, deoarece amenzile sunt colosale si nu cred ca isi doreste nimeni sa nu manance o luna de zile doar pentru ca si-a descarcat un episod al sezonului 4 din Game of Thrones.

Desi in anumite tari inca se mai poate practica aceasta actiune de download, este foarte riscant sa incercati si sa primiti o amenda, asa ca mult mai bine ar fi sa fentati acest lucru incredibil de usor, legal si cu foarte putine costuri achizitionand un VPN.

 

Ce furnizor de VPN sa alegem?

Atunci cand achizionam un abonament de VPN este obligatoriu sa tinem cont de anumite criterii cum ar fi: siguranta pe care o ofera furnizorul, viteza acestuia, increderea pe care ne-o ofera si multe alte printre care desigur si pretul. Este recomandat intotdeauna sa alegeti un furnizor de VPN din top, chiar daca un abonament pe termen scurt este putin mai costisitor, dar puteti sa aveti si optiunea de a cumpara unul pe termen lung si sa economisiti niste bani, un furnizor foarte bun care ofera acest lucru este NordVPN.

Depinde destul de mult de cati bani sunteti dispusi sa cheltuiti pentru un VPN, desigur ca nu este neaparat ca cele mai scumpe sa fie si cele mai bune, insa de multe ori aceasta regula se aplica. Pentru mai multe detalii va rugam sa cititi recenziile noastre de pe vpn.ro si sa alegem cel mai potrivit VPN pentru dumneavoastra.

$1.99

pe luna

expressvpn logo
 • Nu există jurnalele de confidențialitate
 • OpenVPN, L2TP/IPsec, SSTP, IKEv2, PPTP
 • 5050+ servere disponibile in 60 de țări
 • 30 zile banii inapoi

$2.99

Pe luna

NordVPN-logo-vertical-negative
 • Nu există jurnalele de confidențialitate
 • OpenVPN, L2TP/IPsec, SSTP, IKEv2, PPTP
 • 5050+ servere disponibile in 60 de țări
 • 30 zile banii inapoi

$6.67

Pe luna

surfshark-logo
 • Nu există jurnalele de confidențialitate
 • OpenVPN, L2TP/IPsec, SSTP, IKEv2, PPTP
 • 5050+ servere disponibile in 60 de țări
 • 30 zile banii inapoi

Citiți aici blogurile

Ce putem face cu un VPN in acest caz?

Am tot vorbit pana acuma in acest articol despre cat de util, grozav si minunat este un VPN, dar totusi haideti sa aflam mai exact ce este un VPN si cu ce ne poate ajuta in acest caz.

Pentru inceput cu un VPN putem sa accesam Netflix sau HBO GO din alta tara, iar astfel putem sa accesam si sa vedem mult mai multe filme si seriale decat sunt disponibile in Romania.

Pe langa acest fapt, putem sa descarcam orice dorim si de oriunde dorim, deoarece un VPN ne ofera protectie si siguranta. Altfel spus un VPN ne schimba IP-ul si nimeni nu poate sa vada ce vizionam, descarcam sau pe unde navigam.

Cu acest VPN suntem in anonimitate totala si nu putem sa luam nici o amenda daca descarcam fisiere sau alte lucruri atunci cand ne aflam in alte tari. Este cea mai buna solutie existenta pe piata si nu necesita sa aveti cunostinte extraordinare despre acest capitol.

Un alt avantaj pe care ni-l ofera un VPN este faptul ca putem sa deblocam si platforma The Pirate Bay, care de multe ori este greu sau chiar imposibil de accesat. Din cauza luptei data impotriva drepturilor de autori, ne poate aparea ca acest site nu functioneaza, insa cu ajutorul unui VPN putem sa il accesam.