Google-Analysis Configurati VPN cu Chromecast

Configurati VPN cu Chromecast

Chromecast este un dispozitiv foarte popular pentru streaming video, ca si calitate-pret este unul dintre cele mai avantajoase dispozitive media digitale de pe piata, totusi atunci cand vorbim de Chromecast acestia nu accepta VPN-urile, iar de aceea trebuie sa configuram VPN-ul pe un router si apoi sa conectam Chromecastul la routerul respectiv.

Daca avem un VPN instalat direct pe router atunci avem un avantaj foarte mare, deoarece tot ce accesam pe internet este protejat automat de router, desi exista si routere care nu sunt potrivite deloc pentru acest lucru, insa puteti achizitiona un router dedicat VPN-ului sau puteti chiar sa ajustati firmware-ul routerului. Totusi aceasta metoda este folosita si recomandata doar pentru persoanele care au experienta si cunostiinte despre tot ceea ce inseamna router si firmware.

Avantajul folosirii unui VPN pe Chromecast

Avem multe avantaje atunci cand folosim un VPN pe Chromecastul nostru.

Un avantaj foarte mare pe care il avem daca folosim un VPN pe Chromecast este ca avem posibilitatea de a accesa mai mult continut pe Netflix sau HBO Go si nu mai avem bariere geografice, iar asta nu este numai la Netflix . Asa cum stim fiecare tara are propriul continut de Netflix, iar de exemplu utilizatorii de la noi din tara au la dispozitie doar aprox 15% din cat au cei din America (aici ma refer la filme si seriale), asadar o solutie foarte buna pentru noi este sa folosim un VPN si sa ne conectam de exemplu la un server din alta tara si sa avem posibilitatea sa vizionam de aproape 10 ori mai mult content. Atentie totusi, cu cat tara este fizic mai departe de noi cu atata o sa fie viteza mai inceata din cauza distantei utilizator-server.

La ce trebuie sa ne uitam atunci cand alegem un VPN pentru Chromecast

Desigur atunci cand alegem un VPN pentru Chromecast trebuie sa luam in considerare mai multi factori, deoarece nu toate VPN-urile sunt maestre in deblocarea site-urilor de streaming cum ar fi Netflix sau HBO GO. Cativa dintre factorii de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti un VPN se regasesec mai jos:

  • poate debloca canale precum Netflix sau HBO GO ( nu toti furnizorii ofera aceasta caracteristica)
  • are viteze rapide si nu se intrerupe (aceasta caracteristica este un element cheie, deoarece nu vrem sa se intrerupa streamingul si desigur ca dorim sa il urmarim la calitate maxima)
  • poate fi configurat pe router
  • are asistenta rapida si de calitate (recomandarea este in mod special pentru furnizorii care au chat live, deoarece aceasta este cea mai rapida modalitate de contact)
  • trebuie sa ne tina anonimi cu orice pret
  • sa aiba o securitate impermeabila si sa aiba o politica stricta de logare

Alegerea furnizorului de VPN

Este imposibil sa gasim un VPN care este perfect, dar trebuie sa il gasim pe cel care ni se potriveste cel mai bine si pe cel care functioneaza la capacitate maxima pentru ceea ce avem noi nevoie. Cel mai bine este sa alegeti din furnizorii de top, deoarece un VPN gratuit nu ofera stabilitate si incredere, chiar daca poate este oferit de acelasi furnizor, totusi insa nu putem compara un VPN gratuit cu unul platit, diferentele sunt ca intre cer si pamant, iar noi trebuie sa tinem cont de mai multi factori atunci cand alegem un VPN printre care siguranta, viteza, pretul, cat de anonimi ne poate pastra si multe altele.

Recomandarile noastre pentru a configura un VPN pe Chromecast sunt NordVPN si Express VPN, dar pentru mai multe detalii puteti sa accesati site-ul nostru vpn.ro si sa il alegeti pe cel mai potrivit, tot pe site mai puteti gasi si recenzii la diferiti furnizori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *