Configurati VPN pe Apple TV - vpn ro

Configurati VPN pe Apple TV

Atunci cand dorim sa combinam un Apple TV cu un VPN ne poate aduce o serie de avantaje si de caracteristici care ne ofera o siguranta mai mare. Totusi aceasta actiune de a pune un VPN pe Apple TV nu este una doar de tipul conectare si redare, deoarece trebuiesc facuti mai multi pasi.

Apple TV nu are suport VPN integrat si de aceea nu putem doar sa stabilim o conexiune si sa ii dam drumul la treaba, dar exista cateva solutii pe care le putem pune in aplicare pentru a putea stabili o conexiune sigura utilizand un VPN, iar astfel datele noastre pot fi in siguranta si pe langa asta nimeni nu poate sa urmeasca la ce filme sau seriale ne uitam noi.

Ce avantaje ne aduce VPN-ul la Apple TV-ul nostru?

Avem multe avantaje atunci cand combinam Apple TV-ul cu un VPN printre care siguranta sporita, anonimitate si multe altele.

Un avantaj foarte mare pe care il avem daca folosim un VPN pe Apple TV este ca avem posibilitatea de a accesa mai mult continut pe Netflix sau HBO Go. Asa cum stim fiecare tara are propriul continut de Netflix, iar de exemplu utilizatorii de la noi din tara au la dispozitie doar aprox 15% din cat au cei din America (aici ma refer la filme si seriale), asadar o solutie foarte buna pentru noi este sa folosim un VPN si sa ne conectam de exemplu la un server din America si sa avem posibilitatea sa vizionam de aproape 10 ori mai mult content.

Cum va configurati VPN-ul?

Chiar daca un Apple TV este creat pentru a se putea conecta la internet, asta nu inseamna ca putem instala asa de simplu un VPN, practic acest VPN nu il putem instala singur, totusi este posibil sa utilizam un VPN daca ne conectam televizorul la un router virtual care este deja echipat cu un VPN.

Practic un router virtual este ca un fel de hotspot care va permite sa folositi toate dispozitivele cu o conexiune sigura si de incredere, dar trebuie sa aveti cateva cunostiinte despre acest domeniu pentru a crea acest hotspot, el poate fi facut prin computer sau MacBook, dar daca vei reusi sa faci acest lucru o sa poti beneficia de siguranta si multe altele, pe langa aceasta avantajul acestei metode este faptul ca ne putem conecta cu mult mai multe dispozitive, pana si cei care vin in vizita la noi sau daca avem mai multe aparate in casa.

VPN-ul potrivit pentru Apple TV

Este imposibil sa gasim un VPN care este cel mai bun pe toate fronturile, dar trebuie sa il gasim pe cel care ni se potriveste cel mai bine si pe cel care functioneaza la capacitate maxima pentru ceea ce avem noi nevoie. Cel mai bine este sa alegeti din furnizorii de top, deoarece un furnizor VPN gratuit ofera o viteza lenta de conexiune si nu ne tine 100% in siguranta. Desigur ca un bun furnizor o sa va ofere diverse ghiduri pentru a va putea ajuta sa va instalati VPN-ul pe Apple TV si trebuie sa mai luati in considerare si daca acest furnizor va pune la dispozitie asistenta de calitate a chatului live, deoarece putem intampina probleme oricand si este bine ca sa avem pe cine ne baza la orice ora. Un alt criteriu ar mai fi si garantie de returnare a banilor, unde majoritatea furnizorilor de top ofera 30 de zile la dispozitie.

Recomandarile noastre sunt NordVPN si Express VPN, dar pentru mai multe detalii puteti sa accesati site-ul nostru vpn.ro si sa il alegeti pe cel mai potrivit, tot pe site mai puteti gasi si recenzii la diferiti furnizori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *