VPN pentru social media

In ziua de astazi se pune foarte mult pret pe socializare, foarte rapid s-a facut o trecere formidabila de la discutiile fata in fata la cele online. Din ce in ce mai multa lume (indiferent de varsta) au inceput sa isi creeze si sa foloseasca conturi de social media, din diverse motive. Fie ca este la moda sau fie ca este necesar sa avem un cont de social media, stim sigur ca aceste retele de socializare ne tin ocupati si practic “conduc” lumea si vremea zilelor din prezent. Dar desigur ca odata cu aceste conturi vin si anumite intrebari cum ar fi:

 • Cum ne pot afecta aceste conturi de social media?
 • Este sigur sa avem aceste conturi?
 • Poate cineva sa ne faca rau prin intermediul acestor conturi?

Iar toate aceste intrebari au o simpla si singura rezolvare – un VPN.

Un VPN este extrem de important pentru toate domeniile, dar mai ales un VPN ne poate ajuta foarte mult atunci cand avem conturi de social media. Fie ca vorbim despre cea mai mare retea de socializare din lume Facebook (care are peste 2 miliarde de utilizatori lunari, iar 1 miliard acceseaza platforma foarte des) sau despre alte platforme de social media cum ar fi Instagram, Twitter, Pinterest, Tumblr etc.

Un VPN ne poate fi foarte util pentru conturile de social media, mai ales la capitolul siguranta si confidentialitate.Este un element cheie ca dispozitivele pe care le folosim sa fie sigure. De cele mai multe ori marile companii, mai ales cele online strang date despre dumneavoastra (fie va monitorizeaza ce si cum accesati sau reusesc sa colecteze datele prin alte metode) in scopul de a afla care sunt preferintele oamenilor si ce ar dori acestia, intr-un singur cuvant marketing. Daca dorim putem cu mare usurinta sa evitam aceasta “vanatoare de date” si sa nu oferim nimic acestor companii, cu alte cuvinte putem achizitiona un VPN, apoi dupa ce il activam vom putea ramane anonimi, fara a lasa garda jos.

Deblocarea platformelor de social media

De multe ori am intalnit poate problema eterna a blocarii platformelor de social media fie la birou, scoala sau alte locuri. Ei bine cu un VPN putem foarte usor sa accesam orice platforma dorim, chiar daca acesta este blocata. Putem de exemplu cu un VPN sa accesam aceste conturi de social media din alte tari sau locuri geografice, iar acest lucru putem sa il facem si cu un sever proxy, insa toate lumea stie zicala populara “ce poate sa faca un proxy, un VPN o poate face mai bine”.

Cel mai bun VPN pentru social media

Atunci cand vine vorba de alegerea unui VPN trebuie sa tinem cont de foarte multe lucruri cum ar fi viteza, siguranta, pretul, confidentialitatea. Cu cat un furnizor de VPN este mai dezvoltat si de incredere cu atata sunt conturile noastre de social media mai in siguranta .

$1.99

pe luna

expressvpn logo
 • Nu există jurnalele de confidențialitate
 • OpenVPN, L2TP/IPsec, SSTP, IKEv2, PPTP
 • 5050+ servere disponibile in 60 de țări
 • 30 zile banii inapoi

$2.99

Pe luna

NordVPN-logo-vertical-negative
 • Nu există jurnalele de confidențialitate
 • OpenVPN, L2TP/IPsec, SSTP, IKEv2, PPTP
 • 5050+ servere disponibile in 60 de țări
 • 30 zile banii inapoi

$6.67

Pe luna

surfshark-logo
 • Nu există jurnalele de confidențialitate
 • OpenVPN, L2TP/IPsec, SSTP, IKEv2, PPTP
 • 5050+ servere disponibile in 60 de țări
 • 30 zile banii inapoi

Un detaliu foarte important la care trebuie sa fim atenti atunci cand cumparam un VPN pentru a-l folosi la conturile de social media trebuie neaparat sa fim atenti la caracteristicile oferite de furnizor, aici vorbim desigur despre cate dispozitive pot rula simultan cu acel VPN. Deoarece putem avea mai multe dispozitive cu care putem fi conectati la Facebook de exemplu (laptop, telefon, tableta etc) avem nevoie de un VPN care sa poata sa suporte mai multe dispozitive simultan. Desigur ca majoritatea furnizorilor au aceasta caracteristica importanta, fie ca suporta 2,4,6 sau mai multe, unele chiar si nelimitate, totusi trebuie sa fim atenti la acest detaliu.

Citiți aici blogurile

Alege cel mai bun VPN

Pe piata exista o gama foarte variata de oferte din partea furnizorilor de VPN, fie ele pentru incepatori sau pentru profesionisti, asa ca trebuie sa fim foarte atenti la ce alegem, mai ales ca sunt si anumite oferte gratuite de care ar cam trebui sa ne ferim daca dorim sa obtinem siguranta si confidentialitate maxima. Foarte multi furnizori de VPN au niste facilitati si caracteristici care sa asigure siguranta maxima, dar aceasta depinde si de cati bani suntem dispusi sa investim intr-un abonament lunar.

Ofertele sunt foarte variabile si poti sa iti creezi niste planuri fie ele pe termen lung, unde un abonament poate costa mai putin si poti economisi ceva bani, fie pe termen scurt, dar atentie, daca pretul este mai ridicat asta nu inseamna ca si protectia este mai mare sau VPN-ul mai performant.

Inainte de a alege un furnizor de VPN este recomandat sa cititi multe recenzii pentru a alege cel mai potrivit furnizor de VPN pentru dumneavoastra. Puteti gasi multe recenzii pe site-ul nostru vpn.ro si sa va faceti o parere despre anumiti furnizori.